English  
Moneda:  


LIVRARE GRATUITA
pentru toate comenzile peste 500 Euro

VE.Bus to NMEA2000 interface

 

Interfata Canbus

 

VE.Bus to NMEA2000 interface
Acest cablu pentru dispozitive conecteaza un produs VE.Bus, de exemplu Multi sau Quattro, la o retea NMEA2000. Transmite monitorizarea informatiei, voltajele CA si curentii; voltajele CC si curentii, si starea. Alte dispozitive NMEA2000 pot trimite de asemenea comenzi catre produsul VE.Bus pentru a-l porni sau a-l opri, sau pentru modificarea limitei curentului de intrare.

BMV to NMEA2000 interface
Cablul dispozitivului BMV NMEA 2000 face ca informatia BMV sa fie disponibila pentru retelele NMEA2000. Informatiile despre baterie cum ar fi voltajul, curentul si nivelul de încarcare pot fi afisate pe ecrane comune de la alti fabricanti care accepta trimiterea de date pentru NMEA 2000.

Related Victron products
Interfetele mentionate mai sus furnizeaza o conectare prin magistrala CAN la produse care nu au la bord un port de comunicare prin magistrala CAN. Din ce în ce mai multe produse Victron au comunicare directa prin magistrala CAN, de exemplu încarcatoarele Skylla-i si monitorul bateriei Lynx Shunt.

This cable connects a VE.Can network to a NMEA2000 network. All VE.Can messages are available on the NMEA2000 network and vice versa.
It can also be used to connect a single VE.Can product, for example a BlueSolar MPPT 150/70 or Lynx Shunt VE.Can, to a NMEA2000 network.
- Rezolutie inalta: 10mA (0,01A) cu un derivator de 500A.
- Nivel scazut de consum: 1mA.
- Usor de conectat: BMV-600S este livrat cu un sunt, 10 metri de cablu RJ 12 UTP si 2 metri de cablu pentru baterie cu siguranta. Nu sunt necesare alte componente.
- Usor de instalat: rama frontala separata, patrata sau rotunda; garnitura de etansare in spate si suruburi penrtru montare frontala


  • Model: VE.Bus to NMEA2000 interface
  • Produs de: Victron Energy