English  
Moneda:  


LIVRARE GRATUITA
pentru toate comenzile peste 500 Euro

Centaur Charger 12/20

Incarcator Centaur 12 / 24 V

Noua gama de incarcatoare Centaur de la Victron Energy au fost proiectate cu scopul de a deveni un produs utilizat pe scara larga. Compatibilitatea universala si specificatiile intrare/iesire reprezinta caracteristicile de baza ale noilor tipuri de incarcatoare olandeze.

Proiectate pentru a indeplini atat standardele europene CE (Compliance Engineering), cat si cele americane UL (Underwriters Laboratories), gama de modele Centaur au tensiunea de intrare autoreglabila in intervalul 90-265VAC 50/60Hz, putand fi utilizate oriunde in lume.

Este important de retinut faptul ca, spre deosebire de alte produse care au o intrare universala, modelul Centaur va mentine o putere de iesire maxima. De asemenea, dispozitivul va functiona si la o tensiune de intrare de 90-400VCC, putand fi utilizat ca incarcator intr-o retea de curent continuu cu sistem Diesel generator. De fiecare data, incarcatorul poate sa asigure incarcarea maxima a bateriei in 3 trepte incarcare si are 3 iesiri izolate de incarcare pentru configuratii pe mai multe tipuri de baterii.

Gama cuprinde modele de 12V si 24V, de la 16A pana la 100A. Faptul ca acelasi produs poate fi utilizat pentru orice tip de nava, indiferent de piata sau destinatia navei, reprezinta un mare avantaj atat pentru constructorul navei, cat si pentru detinatorul ei in egala masura. Luand in considerare sensibilitatea pretului in conditiile unei pietei competitive, un singur model pentru toate pietele atrage dupa sine un cost competitiv. 

Fara a compromite calitatea marcii Victron Energy, aceasta gama este variata, competitiva si compatibila oriunde va fi utilizata in lume.

Pentru mai multe detalii tehnice accesati fisierul pdf atasat.


  • Model: Centaur Charger 12/20
  • Produs de: Victron Energy

Fisa Tehnica

Download PDF