English  
Moneda:  


LIVRARE GRATUITA
pentru toate comenzile peste 500 Euro

Baterii de tip Telecom

Proiectate pentru aplicatii in telecomunicatii; de asemenea sunt excelente in economisirea de spatiu in domeniul maritim si auto.
Seria de baterii AGM a fost proiectata special pentru sistemele de telecomunicatie. Cu terminale de acces frontale si de mici dimensiuni, aceste baterii sun ideale pentru sistemele tip rastel. In mod similar, aceste baterii reprezinta o solutie optima in cazul lipsei de spatiu sau a problemelor de acces la bordul vaselor sau vehiculelor.

Tehnologia AGM
Aceasta tehnologie inlocuieste vechea tehnologie cu fibre de sticla ( Absorbent Glass Mat ). In aceste baterii electrolitul este absobit prin capilaritate de fibrele de sticla situate intre electrozi.

Nivel redus de auto-descarcare
Datorita utilizarii retelelor conductoare din calciu de inalta puritate, bateriile Victron VRLA pot fi depozitate pentru o prioada lunga de timp fara a fi necesara reincarcarea lor. Nivelul de descarcare este mai mic de 2% pe luna, la o temperatura de 20°C. De asemenea, nivelul de descarcare se dubleaza pentru fiecare crestere a temperaturii cu 10°C.

Rezistenta interna mica
Bateriile accepta valori ridicate de incarcare /descarcare.
Ciclu de viata sporit
Rezista mai mult de 500 de cicluri la un nivel de descarcare de 50 %.Imagine Nume Produs- Pret
12V/115Ah AGM Telecom Batt.

12V/115Ah AGM Telecom Batt.Contactati-ne

12V/165Ah AGM Telecom Batt.

12V/165Ah AGM Telecom Batt.Contactati-ne

12V/200Ah AGM Telecom Batt.

12V/200Ah AGM Telecom Batt.Contactati-ne